Jesmonite AC630 - ABIC Kemi AB

Jesmonite AC630 är den nyaste produkten i  Jesmonite sortimentet, det är  akrylpolymermodifierad och cementbaserad komposit.

AC630 är lämplig att använda i applikationer som kräver stor måttstabilitet, hög styrka och hållbarhet under extrema förhållanden och det går utmärkt att jobba med förstärkningar  i form av huggen glasfiber eller quadaxial glasfiberväv från Jesmonite. Eftersom produkten är krympkompenserad med låg permeabilitet så motstår den alla tänkbara väderförförhållanden.

Jesmonite AC630 kan användas för gjutningar med fina ytdetaljer,  paneler och lättviktsapplikationer då produkten innehåller en fin dekorativ filler och pulverpigment, noggrant kontrollerade för att ge en jämn dekorativ ytfinish.

Produktegenskaper – Jesmonite AC630

  • Låg krympning, utmärkt mått stabilitet
  • Lösningsmedelsfri, inga flyktiga organiska ämnen
  • Hög styrka med glasfiberförstärkning
  • Inte brännbar
  • Låg vikt

Användningsområden – Jesmonite AC630

  • Återskapar fina ytdetaljer
  • går att använda till paneler
  • Lämplig för lättviktsapplikationer

KONTAKTA OSS