Prepreg med tre-minuters härdcykel

HexPly® M77 epoxy prepreg är ett svar på branschens behov att sänka kostnaderna för att tillverka avancerade kompositdetaljer till industrin. Detta high flow resin system utvecklades för snabba tre-minuters härdningscykler med användning av bearbetningstekniker med lågt tryck och enkla pressar. Jämfört med standardprepreg för epoxi kan härdningscykeln minskas med upp till 90%.

Tillverkare som Goode (som har använt Hexcel kolfiberkompositer i 25 år) noterar att denna nya prepreg reducerar produktionscykeln för bland annat deras vattenskidor.  HexPly® M77  används också i HED-cykelhjul för att spara vikt samtidigt som den ger snabbare bearbetningscykel och vacker ytfinish.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Om ABIC.
I Accept

Frågor? Kontakta oss!