Är du en affärsmässig och relationsskapande person med tidigare erfarenhet av att arbeta med teknisk försäljning? Vill du dessutom arbeta med en riktigt bra produktportfölj och med bra leverantörer i ett företag som är inne i en väldigt intressant fas?

Om ABIC
ABIC Kemi AB ägs och tillhör Lindberg & Lund gruppen med säte i Vestby, Norge.
ABIC importerar och distribuerar produkter för sammanfogning och tätning, kompositkonstruktioner, elkraft och elektronik, modeller och prototyper samt smöljmedel och oljor på den svenska och danska marknaden. Företaget finns med lager och kontor i Norrköping. Fr o m augusti 2019 blev ABIC Kemi AB en del av Biesterfeldgruppen. Biesterfeld Spezialchemie är en av världens ledande distributörer av specialkemiprodukter och lösningar.

Dina arbetsuppgifter
ABIC Kemi AB har mycket intressanta kunder som återfinns bland de större industriföretagen i Sverige och just nu pågår en stor teknikutveckling hos dem inom olika områden. Som Teknisk säljare arbetar du både strategiskt, operativt och ofta med problemlösning där du hittar en produkt som löser kundens problem. Du bygger långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder och tjänsten omfattar hela försäljningsprocessen. Du skapar nätverk med leverantörerna, har avstämningsmöten med kunderna och är involverad i projekt hos både kunder och leverantörer. Arbetet är fritt och omväxlande med ett stort eget ansvar.

Din profil
Vi tror att du en självgående person med erfarenhet av att arbeta i en säljande roll (eller som KAM) mot större kunder/aktörer. Optimalt är om du är kemist i grunden, men det viktigaste är att du har teknisk förståelse i kombination med en god affärsmässighet. Du har goda kunskaper i engelska och en teknisk utbildning på högskolenivå eller annan relevant utbildning.

I den här rekryteringen samarbetar ABIC med OnePartnerGroup. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0706 – 58 59 45. Sista ansökningsdatum är den 28/9.

 

Du söker tjänsten via länken https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/norrkoping/teknisk-saljare-industrilim-och-kompositmaterial

 

 

Välkommen med din ansökan!