Operativ säljchef

Är du en affärsmässig och relationsskapande person med erfarenhet av att arbeta med teknisk försäljning? Vill du dessutom arbeta med en riktigt bra produktportfölj och med bra leverantörer i ett företag som är inne i en mycket intressant fas?

Dina arbetsuppgifter
ABIC har mycket intressanta kunder som återfinns bland de större industriföretagen i Sverige och just nu pågår en stor teknikutveckling hos dem inom olika områden. Som operativ säljchef bidrar du till en utveckling av säljfunktionen, du coachar dina medarbetare och ansvarar själv för försäljningen av industrilim och kompositmaterial.
Du bygger långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder och tjänsten omfattar hela försäljningsprocessen. Du är involverad i projekt hos både kunder och leverantörer. Arbetet är fritt och omväxlande med ett stort eget ansvar.

Din profil
Vi tror att du en självgående person med erfarenhet av att arbeta i en ansvarsfull säljande roll eller som KAM mot större kunder. Du har god teknisk förståelse i kombination med ett utvecklat affärsmannaskap. Du har goda kunskaper i engelska och en teknisk utbildning på högskolenivå eller annan relevant utbildning.

I den här rekryteringen samarbetar ABIC med OnePartnerGroup. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0706 – 58 59 45. Sista ansökningsdatum är den 8/1. Välkommen med din ansökan!
ABIC Kemi AB tillhör Lindberg & Lund gruppen med säte i Norge.
ABIC importerar och distribuerar produkter för sammanfogning och tätning, kompositkonstruktioner, elkraft och elektronik, modeller och prototyper samt smörjmedel och oljor på den svenska och danska marknaden. Företaget finns med lager och kontor i Norrköping. ABIC en del av Biesterfeldgruppen som är en av världens ledande distributörer av specialkemiprodukter och lösningar. Läs mer på www.abic.se

Sök jobbet