Teknisk Säljare Industrilim

Vi söker nu en säljare som ska ansvara för vårt sortiment av lim till industri- och byggsegmentet i Sverige.

Arbetsbeskrivning

 • Skapa nya kunder
 • Utveckla befintliga kunder
 • Hantera förfrågningar, utarbeta offerter
 • Skapa nya kundunika lösningar

 

Vi erbjuder en intressant arbetsplats med professionella utmaningar i ett bolag som har växt snabbt under de senaste åren, där du kommer bli en del av ett skandinaviskt team. Utbildning och upplärning kommer ske i Sverige och utomlands.

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare med god teknisk förståelse, erfarenheter av industriförsäljning och förmåga att skapa bra relationer, gärna utbildning på högskolenivå. Tidigare erfarenhet från försäljning av industrilim alternativt förbrukningskemikalier är meriterande.

God samarbetsförmåga, noggrann och strukturerad med förmåga att jobba självständigt.

Kommunikation på Svenska och Engelska, erfarenhet från att arbeta med olika IT verktyg.

Låter detta intressant så ansöker du genom att maila ett personliga brev och ditt CV  nymedarbetare@abic.se . Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att skicka ett mail till nymedarbetare@abic.se .

 

Ekonomichef
med administrativt ansvar

I rollen som företagets ekonom har du också ansvaret för företagets övergripande administration och HR-frågor. Du rapporterar till VD och du ingår i bolagets ledningsgrupp. Som person behöver du vara förtroendeingivande och tydlig. Vi vill se en mogen, trygg, stabil person med god självinsikt. Vidare krävs god förmåga att se helheten och god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Huvudsakliga arbetsområden:

 • Övergripande ansvar för ekonomifunktionen med redovisningsansvar
 • Upprätta budget, prognoser samt bokslut
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Moms- och skattredovisning
 • Likviditetsplanering, ekonomirapporter till företagsledning och styrelse
 • Ansvar miljö- och kvalitetsarbetet
 • Personal och löneadministration

 

Du har det övergripande ansvaret för planering, budgetering och uppföljning samt redovisning av verksamhetens ekonomi. En viktig del i arbetet blir att arbeta proaktivt med analys och budget och på så sätt stödja vd gällande planering och ekonomistyrning.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande, samt har flerårig erfarenhet som ekonomichef alternativt arbetat i en liknande roll i företrädelsevis små och medelstora bolag.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt är en bekväm användare av Officepaketet.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med spännande utmaningar i ett bolag som har växt snabbt under de senaste åren och är i behov av en erfaren, analytisk och driven person till denna ansvarsfulla roll. Vi söker dig som är trygg med att leda och ansvara för ett bolags ekonomifunktion.

Låter detta intressant så ansöker du genom att maila ett personligt brev och ditt CV till nymedarbetare@abic.se . Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att skicka ett mail till nymedarbetare@abic.se